2024-02-19 06:00Nyheter

Fitness24Seven är officiell leverantör till Vasaloppet

Foto: Fitness24SevenFrån Vasaloppets vintervecka 2023. Foto: Fitness24Seven

Sedan 2018 har Fitness24Seven varit stolt officiell leverantör till Vasaloppet. I årets upplaga, som är det 100:e Vasaloppet, håller Fitness24Seven i uppvärmningen och ser till att peppa igång såväl åkare som publik.  

I över 5 år har Fitness24Seven varit stolt officiell leverantör till Vasaloppet. Som uppvärmare till utvalda lopp ser Fitness24Seven till att deltagarna är varma i kläderna och peppade inför startskottet.  

- Vår vision och Vasaloppets går hand i hand – att leda fler människor till en hälsosammare vardag. Därför är vi väldigt glada för detta fortsatt framgångsrika samarbetet, säger Clara Wikekall, Marketing Manager på Fitness24Seven.  

I år kommer Fitness24Seven även att vara på Vasaloppets mässa, som är till för deltagare, publik och företag. På plats kommer det bjudas på roliga tävlingar, lockande kampanjpriser på gymmedlemskap och god stämning.  

Vasaloppets vintervecka 2024 startar fredagen den 23 februari och Vasaloppet 90 äger traditionsenligt rum första söndagen i mars, den 3 mars.  

Youtube-duo Tim och Danny tränar inför Vasaloppet 

Som en del av Fitness24Sevens närvaro har gymkedjan satsat extra på att synliggöra hur träningen kan se ut inför Vasaloppet. Youtube-duo Tim och Danny, även kända som Arga Skånska Män, har ingått samarbete med Fitness24Seven. De tränar och förbereder sig, tillsammans med personliga tränare från Fitness24Seven, inför denna stora utmaning. För båda Youtube-profilerna är det premiär i skidspåret.  

- Med komiska inslag och stor igenkänning får vi följa med på deras träningen inför denna fysiska utmaning. Som nybörjare på skidor och som skåningar, en region där snö ofta uteblir, är det en högst underhållande serie av klipp vi får följa, säger Clara Wikekall. 

Vasaloppstrampet - för de som inte är på plats 

För de medlemmar som önskar vara en del av Vasaloppet men som inte är på plats erbjuder Fitness24Seven det officiella Vasaloppstrampet – ett indoor cycling pass där medlemmar tillsammans tar sig genom Vasaloppet. På cykel trampar deltagarna ikapp med åkarna i Vasaloppsspåren. Från startskottet till det att första skidan är över mållinjen.  

Vasaloppstrampet går av staplen söndagen den 3 mars med start 8.00, och pågår till det att första åkaren är i mål. Eventet kommer att äga rum på Fitness24Seven Göteborg Ullevi, Fitness24Seven Stockholm Odenplan, Fitness24Seven Malmö Lilla Torg samt Fitness24Seven Umeå Centrum.  Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet helt utan kostnad. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Fitness24Seven
Presskontakt
Fitness24Seven
Clara Wikekall
Marketing Manager Sweden and Norway
Clara Wikekall