2024-08-09 04:15Nyheter

Fitness24Seven och Jönköping Marathon: ett energifyllt partnerskap

Fotograf: Glenn T UngeFotograf: Glenn T Unge

Sedan förra året har Fitness24Seven varit stolt officiell träningspartner till Jönköping Marathon & Half Marathon. I årets upplaga, som är det 8:e, leder Fitness24Seven återigen uppvärmningen och ser till att peppa igång såväl löpare som publik. 

Jönköping Marathon & Half Marathon är ett av Sveriges största lopp, känt för sin platta bana och vackra vyer runt Jönköping, Huskvarna och Vättern. Loppet lockar deltagare från över 40 nationer. 

Fitness24Seven håller i uppvärmningen

Fitness24Seven leder uppvärmningen inför både barnloppen, 21 km och 42 km distanserna, och ser till att deltagarna är väl förberedda och peppade inför start. Gymkedjan kommer även att finnas på expot där de bjuder på träningsinspiration, tävlingar och träningserbjudanden. 

"Vi på Fitness24Seven är glada och stolta över att samarbeta med Jönköping Marathon. Tillsammans kan vi inspirera fler att leva ett aktivt och hälsosamt liv, och visa att träning är tillgänglig för alla, oavsett nivå. Vi ser fram emot att vara en del av detta fantastiska evenemang och stötta alla deltagare från start till mål," säger Clara Wikekall, Marketing Manager på Fitness24Seven. 

Barnloppen äger rum fredagen den 30 augusti, och startskottet för hel- och halvmaran går lördagen den 31 augusti med start- och målgång vid den ikoniska Munksjöbron i centrala Jönköping. Den 19 oktober kommer gymkedjan även hålla i uppvärmningen inför Jönköping 10 km och 5 km-lopp.  

Youtube-duon Tim och Danny tränar inför Jönköping Marathon 

Som en del av Fitness24Sevens närvaro tränar Youtube-duon Tim och Danny, kända som Arga Skånska Män, inför helmaran. Efter att ha utmanats av gymkedjan och framgångsrikt klarat Vasaloppet tidigare i år, förbereder de sig nu för nya utmaningar på Fitness24Sevens gruppträningspass, gym och givetvis ute i löparspåret. Deras resa dokumenteras i en underhållande serie klipp som kan följas på deras YouTube-kanal och Instagram. 



Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet helt utan kostnad. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Clara Wikekall
Marketing Manager Sweden and Norway
Clara Wikekall