2022-12-20 05:30Nyheter

Karlstad får sitt andra Fitness24Seven-gym

Kettlebells at the gym. Foto: Fitness24Seven

Fitness24Seven öppnar sitt andra gym i Karlstad. Med en yta på strax över 600 kvm erbjuder gymmet avdelningar för konditionsträning och styrketräning, tjejgym och stretching. Den 2 januari öppnas dörrarna till det nya gymmet på Järnvägsgatan 6 i Karlstad. 

Genomtänkt navigering och smart placering  

Precis som Fitness24Sevens andra nya gym så kommer gymmet i Karlstad att vara i Fitness24Sevens nyaste 2.0-koncept. Ny inredning, genomtänkt navigering och smartare placering av utrustning är bara några av de saker som ingår i det nya konceptet.   

Fitness24Seven vision är att hjälpa människor till ett hälsosammare liv, oavsett vilka de är och var de bor. Därför erbjuds ett prisvärt medlemskapet med träning dygnet runt, tillgång till alla gym, gruppträning som en förmån i alla medlemskap och tjejgym på nästan alla gym.  

Fria vikter och tjejgym  

På gymmet i Karlstad kan medlemmar träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter i fräscha träningslokaler. Här finns också ett separat tjejgym, dit endast tjejer är välkomna. 

Den stora öppningsfesten drar i gång den 2 januari och välkomnar såväl gamla som nya medlemmar. Under öppningsdagarna kommer Fitness24Seven att ha fina öppningserbjudande, tävla ut årskort och bjuda på dryck och tilltugg.  Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Vi är därför måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Våra gym är öppna för alla våra medlemmar, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i vårt medlemskap, helt utan extra kostnad. Fitness24Seven är en av Europas snabbaste växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. I dagsläget har vi fler än 250 gym i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand.


Kontaktpersoner

Pär Asp
Regional Manager Öst
Pär Asp
Fitness24Seven

Relaterad media