2022-08-25 04:55Nyheter

Norrköping får senaste träningsinnovationen till gymmet

X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. Nu får Norrköping sin första X-court. Foto: Fitness24Seven. X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. Nu får Norrköping sin första X-court. Foto: Fitness24Seven.

I augusti utökar Fitness24Seven sitt gym i Galleria Domino med ytterligare 250 kvm. Ytan kommer att fyllas med en X-court, det senaste av träningsinnovationer som Fitness24Seven lanserade i samband med det nya konceptet 2018. 

Norrköpingsborna får ett gym i toppskick

Nu får Norrköping utökning i form av en X-court. X-court är en del i gymmet för de medlemmar som gillar utmaningar. Här finns en mängd nytänkande träningsredskap som utmanar både muskler och hjärna. En utmanande peg wall, boxmaster, Hammer Strenght maskiner, yta för släde och air bikes. På väggen finns en interaktiv vägg där modern teknik blandas med träning. 

Med X-court så adderar vi ytterligare ett mervärde till medlemmarna. Nu ges alla medlemmar i Norrköping möjligheten att ta sin träning till nästa nivå. Vi behåller samma pris för alla nya och befintliga medlemmar. Hos oss på Fitness24seven ger vi alla samma möjligheter till träning till ett lågt pris, endast 269 kr i månanden, Pär Asp, Regional Manager, Fitness24Seven.  

Gruppträning i mindre grupper

Gymmet i Galleria Domino erbjuder sedan tidigare maskiner och utrustning för både kondition- och styrketräning, fria vikter, ytor för stretching samt tjejgym. Nytt för i år är att gruppträningskonceptet Small Group Workout kommer till Norrköping Domino.  

Small Group Workout är ett 30 minuters cirkelpass som passar alla medlemmar. Passet har ett begränsat antal deltagare och leds av en instruktör ute i gymmet, säger Pär Asp, Regional Manager, Fitness24Seven. 

Den 25 augusti är det öppningsfest på Fitness24Seven Norrköping Domino. Såväl gamla som nya medlemmar är välkomna att träna och testa X-courten. 

Läs mer om Fitness24Seven Norrköping Domino här.Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Vi är därför måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Våra gym är öppna för alla våra medlemmar, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i vårt medlemskap, helt utan extra kostnad. Fitness24Seven är en av Europas snabbaste växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. I dagsläget har vi fler än 250 gym i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand.


Kontaktpersoner

Pär Asp
Regional Manager Öst
Pär Asp
Fitness24Seven

Relaterad media