2022-08-25 05:05Nyheter

Skånegymmen öppnar igen efter renoveringar

Renovering av Fitness24Seven Malmö Möllevången. Foto: Fitness24SevenRenovering av Fitness24Seven Malmö Möllevången. Foto: Fitness24Seven

Fyra Fitness24seven-gym i Skåne har under sommaren renoverats och byggts ut. Nu öppnar gymmen upp igen. Ny inredning, genomtänkt navigering och smartare placering av utrustning är bara några av förbättringarna.

Mer träningsyta för Malmö

Fitness24Seven satsar på utveckling av befintliga gym. Under sommaren och hösten har fyra gym i Malmö, Ängelholm, Trelleborg och Höllviken renoverats. Malmögymmet som ligger mitt i centrala Möllevången blir nu ännu större. 

Vårt gym på Möllevången i Malmö har renoverats de senaste fyra månaderna och har blivit uppgraderat till vårt 2.0-koncept. Här har vi rensat ut allt, fräschat upp lokalen och utökat träningsytan med 60 kvm. Vi har även tagit in nya maskiner i vårt utbud som vi hoppas våra medlemmar ska uppskatta, säger Jimmi Lundin, Regional Manager på Fitness24Seven.

Trelleborg Centrum öppnar upp för gruppträning och personlig träning

Renoveringen i Trelleborg innebär större träningsyta och gruppträning för medlemmarna. Något som länge varit efterfrågat i Trelleborg. 

Två nya salar byggs till för gruppträning. I den ena salen kommer vi att erbjuda Indoor Cycling och i den andra gruppträningsspass så som Bodypump, Intense Booty, Cardio, Yoga, Seniorpass och Zumba. Medlemskapet blir helt enkelt ännu bättre för medlemmarna, säger Jimmi Lundin. 

Dessutom anställs PT’s för att både medlemmar och icke medlemmar ska ha möjlighet till personlig träning. 

Tillsammans med en personlig tränare kommer du att öka din kunskap om träning, kost och hälsa samt nå dina resultat snabbare. Ett långsiktigt samarbete med en PT leder till livsstilsförändring, förbättrad hälsa och ökat välmående som håller över tid, säger Jimmi Lundin. 

Gymmen i Höllviken och Ängelholm får ett ansiktslyft och blir ännu mer intressanta för lokalborna. Alla fyra gym renoveras till Fitness24Sevens nyaste 2.0-konceptet med ny inredning, genomtänkt navigering och smartare placering av utrustning. Precis som alla andra gym har Malmö Möllevången, Ängelholm Centrum, Höllviken och Trelleborg Centrum öppet dygnet runt, så medlemmar kan träna precis när det passar dem. 

Malmö Möllevången öppnar den 25 augusti, Ängelholm Centrum den 29 augusti, Höllviken den 2 september och Trelleborg Centrum öppnar under hösten. Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Vi är därför måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Våra gym är öppna för alla våra medlemmar, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i vårt medlemskap, helt utan extra kostnad. Fitness24Seven är en av Europas snabbaste växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. I dagsläget har vi fler än 250 gym i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand.


Kontaktpersoner

Jimmi Lundin
Regional Manager Syd
Jimmi Lundin
Fitness24Seven