2023-06-19 05:00Pressmeddelande

Fitness24Seven blir partner till Jönköping Marathon

Fitness24Seven blir partner till Jönköping Marathon. Foto: Glenn T UngeFitness24Seven blir partner till Jönköping Marathon. Foto: Glenn T Unge

Fitness24Seven och Jönköping Marathon blir samarbetspartners – i hälsans tecken. I slutet av augusti kommer flera tusen löpare att springa mini-, halv- eller helmaran. Fitness24Seven kommer att finnas på plats innan, under och efter loppet. 

I år blir den sjunde gången som Jönköping Marathon & Half Marathon arrangeras. Loppet, som bjuder på vackra vyer runt Jönköping, Huskvarna och utmed Vättern, lockar löpare från över 40 olika nationer. Som ett av Sveriges största maratonlopp blir nu Fitness24Seven en ny samarbetspartner.  

Vi är otroligt glada att ha med oss Fitness24Seven som träningspartner. För oss är det väldigt viktigt att alla våra löpare som besöker oss från hela Sverige och från över 40 nationer får den bästa tänkbara upplevelsen innan, under och efter loppet. Det är därav en självklarhet och otroligt roligt att Fitness24Seven som delar samma mål är med och bidrar till detta, säger Tony Hatefnejad, Marknadsansvarig för Jönköping Marathon 

Den 25 augusti invigs Jönköping Marathon och loppet börjar med ett av landets största barnlopp – Mini Jönköping Marathon. På lördagen den 26 augusti går startskottet för halv- och helmaran.  

För oss är det ett kul tillfälle att träffa människor och medlemmar från hela Sverige. Men även andra nationer – eftersom våra gym finns inte bara i Sverige utan även i Finland, Norge, Colombia och Thailand, säger Clara Wikekall, Marketing Manager Sweden and Norway, Fitness24Seven.  

Fitness24Seven kommer vara på plats för att hålla i uppvärmningen inför samtliga lopp, heja på löpare längst vägen, dela ut vätska till törstiga löpare och svara på frågor från deltagare och publik på plats.  

Läs mer om Jönköping Marathon här: https://jonkopingmarathon.se/ Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid medlemskapet helt utan kostnad. Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 260 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Clara Wikekall
Marketing Manager Sweden and Norway
Clara Wikekall