2024-07-31 04:05Pressmeddelande

Fitness24Seven lanserar nya gym i Tumba och Timrå 

Fitness24Seven gymFoto: Fitness24Seven

Fitness24Seven fortsätter att expandera med målet att erbjuda tillgänglig och prisvärd träning för alla, oavsett tid på dygnet. I slutet av augusti öppnar de första Fitness24Seven-gymmen i både Tumba och Timrå. Expansionen innebär en addering på nästan 1000 kvm till kundernas medlemskap. 

Det nya fräscha gymmet i Tumba Centrum erbjuder en träningsyta på över 490 kvm. Det är utrustat med moderna styrke- och konditionsmaskiner, en funktionell träningsyta och mobil inpassering via Fitness24Sevens app för en smidig träningsupplevelse. 

"Med vår app kan du som medlem enkelt komma in och ut på gymmet, inklusive vårt tjejgym för kvinnliga medlemmar. Du kan dessutom hålla koll på din träningsstatistik, boka gruppass och se dina medlemsförmåner," säger Karin Dellback, Country Manager Sweden på Fitness24Seven. 

Timrå gym

Timrås nya gym under renovering

Den 31 augusti slår dörrarna upp för Timrås senaste gym – mitt i city. Det blir Fitness24Sevens första gym i staden som ger Timråborna träningsmöjligheter på 500 kvm. 

Träning för alla 

Båda gymmen kommer att ha en avdelning dedikerad till tjejer, ett så kallat tjejgym, vilket ger en trygg och avslappnad träningsmiljö för de kvinnliga medlemmarna. Detta är en del av Fitness24Sevens vision för att skapa inkluderande och bekväma träningsmiljöer för alla. 

Obegränsad träning från 99 kr/mån 

Fitness24Sevens medlemmar kan träna dygnet runt med tillgång till alla gym och gruppträning inkluderat i medlemskapet, obegränsat för under 300 kr i månaden. För de som föredrar att träna under natten eller dagtid, finns det flexibla alternativ från 99 kr i månaden. Detta gör det möjligt för medlemmarna att anpassa sin träning efter sitt eget schema och sina behov. 

Lördagen den 17 augusti öppnar dörrarna till Tumba och lördagen den 31 augusti till Timrå. Alla är välkomna för att komma förbi och säga hej, kolla runt i de nya lokalerna, teckna ett medlemskap eller riva av ett svettigt träningspass.   



Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet helt utan kostnad. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Pär Asp
Regional Manager Öst
Pär Asp
Fitness24Seven
Rachel Yesayan
Regional Manager North
Rachel Yesayan