2023-08-24 05:15Pressmeddelande

Global gymkedja öppnar gym i Skövde

Fitness24Seven logo at gymFoto: Fitness24Seven

Den 25 augusti öppnar Fitness24Seven sitt första, av två planerade, gym i Skövde. Med dörrar öppna för träning dygnet runt årets alla dagar, får Skövdeborna nu ett gym som gör det möjligt att leva ett hälsosamt liv - till ett riktigt bra pris.   

Över 850 kvm träningsyta 

Det nya gymmet i Skövde Commerce köpcentrum sträcker sig över imponerande 850 kvadratmeter och är utrustat med flera olika träningsmöjligheter. Fria vikter, styrkemaskiner, konditionsmaskiner, funktionell träning och gruppträning ger en mångsidig och effektiv träning.  

- Äntligen blir vi en del av Skövde - och med riktigt bra placering på Commerce köpcentrum. Det gör det möjligt för fler människor att träna, oavsett vilken tid på dygnet det passar dem, säger Mirela Hodzic, Regional Manager Väst, på Fitness24Seven.   

Fitness24Seven expanderar 

Öppningen av gymmet är en del av en spännande resa i företagets fortsatta expansion för att erbjuda tillgänglig och prisvärd träning till människor runt om i Sverige.  

I dagsläget har Fitness24Seven över 260 gym i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Thailand och Colombia. Medlemskapet ger alla medlemmar tillgång till samtliga gym, utan extra kostnad. I Skövde öppnar det första gymmet den 25 augusti. Redan till våren 2024 får staden sitt andra Fitness24Seven-gym.  

- Vi är oerhört glada för att öppna vårt första av två planerade gym i Skövde. Det är superkul att erbjuda invånarna i Skövde moderna träningsanläggningar som kan möta deras olika träningsbehov. Med vårt prisvärda medlemskap och dygnet-runt-öppet koncept vill vi ge våra medlemmar den frihet och flexibilitet de förtjänar när de vill ha en hälsosam livsstil, säger Mirela Hodzic.  

Fredagen den 25 augusti klockan 12:00 öppnar dörrarna. Alla är välkomna för att komma förbi och säga hej, kolla runt i de nya lokalerna, teckna ett medlemskap eller riva av ett svettigt träningspass.  

Läs mer om Fitness24Seven Skövde Commerce här: https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/skovde-commerce/ Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid medlemskapet helt utan kostnad. Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 260 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Mirela Hodzic
Regional Manager Väst
Mirela Hodzic
Fitness24Seven