2024-10-15 04:15Pressmeddelande

Pilates lanseras som nytt gruppass på Fitness24Seven

Från ett av Fitness24Sevens gruppassFrån ett av Fitness24Sevens pilatespass

Fitness24Seven utökar sitt träningsutbud med ett efterlängtat tillskott – Pilates. Från och med den 21 oktober blir Pilates en del av gruppträningen på 15 av gymkedjans gruppgym. 

Pilates erbjuder en helhetslösning för både kropp och sinne, där styrka, flexibilitet och kroppskontroll kombineras. Träningen förbättrar hållning och ökar kroppsmedvetenheten, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna. Passen, som varar 30–40 minuter och hålls på yogamattor, ger en balanserad mix av utmaning och avkoppling. 

"Att Pilates nu erbjuds på 15 av våra gym känns fantastiskt, och förhoppningen är att fler gym kommer att erbjuda denna träningsform framöver. Pilates handlar om mer än bara styrka – det förbättrar kroppskontroll och balans, och vi tror att våra medlemmar kommer att märka positiva förändringar i sin vardag," säger Elin Thorsell, Group Training Manager, på Fitness24Seven. 

Gruppträning ingår i medlemskapet för endast 289 kr/mån 

Med ett medlemskap på Fitness24Seven ingår alltid gruppträning för 289 kr/mån (student och pensionär 259 kr/mån). Med över 25 olika gruppträningspass att välja mellan finns det något för alla träningspreferenser. Fitness24Seven erbjuder ett brett och prisvärt utbud för den som söker variation i sin träning. 

Under vecka 43 hålls eventpass i Pilates på följande gym: Stockholm Hötorget, Sundbyberg, Kista, Åkersberga, Göteborg Kungsgatan, Linköping Stora Torget, Norrköping, Växjö, Karlstad, Skövde, Halmstad samt på flera gym i Malmö, inklusive Katrinelund, Lilla Torg, Värnhem och Kronprinsen. Platser kan bokas via Fitness24Sevens app. 



Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet helt utan kostnad. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Elin Thorsell
Concept Manager Group Training Fitness24Seven
Elin Thorsell