2023-01-02 06:00Nyheter

Fitness24Seven öppnar gym i toppskick i Oslo

Foto: Fitness24SevenFoto: Fitness24Seven

I januari öppnar Fitness24Seven äntligen upp dörrarna till ett helt nytt gym i centrala delarna av Oslo – mitt på Carl Berners Plats. Det över 500 kvm stora träningscentret kommer att erbjuda yta för styrketräning och konditionsträning med både fria vikter och maskiner.   

Fitness24Seven är en av Nordens snabbast växande gymkedjor med ett flertal nya öppningar av gym under våren 2023. I Oslo finns 6 Fitness24Seven-gym strategiskt placerade, ofta nära centrala huvudgator eller busstation. 

Den 6 januari öppnar Fitness24Seven Oslos andra 2.0-gym på Hammerfestgata 2D. Med en yta på strax över 500 kvm erbjuder gymmet avdelningar för konditionsträning, styrketräning, personlig träning samt tjejgym. För endast 289 norska kronor i månaden får medlemmarna träna dygnet runt, på alla gym i Norge, Sverige, Finland, Thailand och Colombia.  

 Träning på medlemmarnas villkor 

Fitness24Seven vill erbjuda träning på medlemmarnas villkor. Alla ska ha en möjlighet att träna, när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt. Allt till ett attraktivt pris.  

Det är riktigt kul att vi äntligen öppnar vårt sjunde gym i Oslo. Gymmet kommer vara en del av Fitness24Sevens senaste 2.0-koncept med ny inredning, genomtänkt navigering och smartare placering av utrustning, säger Joakim Ristesund, Area Manager på Fitness24Seven.   

Den stora öppningsfesten drar i gång den 6 januari och välkomnar såväl gamla som nya medlemmar. Under öppningsdagarna kommer Fitness24Seven att ha fina öppningserbjudande, tävla ut årskort och bjuda på dryck och tilltugg.  

Läs mer om Oslo Carl Berner Plass här.  Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Vi är därför måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Våra gym är öppna för alla våra medlemmar, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i vårt medlemskap, helt utan extra kostnad. Fitness24Seven är en av Europas snabbaste växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. I dagsläget har vi fler än 250 gym i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand.


Kontaktpersoner

Joakim Ristesund
Area Manager
Joakim Ristesund

Relaterad media