2024-05-17 05:00Pressmeddelande

Fitness24Seven öppnar nytt gym i Kista Galleria

Members womenFoto: Fitness24Seven

Den 25-26 maj öppnar vi dörrarna till vårt nya, moderna gym med en utmärkt belägenhet i direkt anslutning till Kista tunnelbana. Med en träningsyta på över 1000 kvm får du tillgång till allt från gruppträning, tjejgym, moderna träningsmaskiner och en multifunktionell yta. 

Moderna lokaler med över 1000 kvm träningsyta 

Vi har flyttat vårt gym från Kista Science Tower till Kista Galleria – nu med ännu fräschare lokaler, genomtänkt navigering och smart placering av utrustning. Gymmet är en del av Fitness24Sevens 2.0-koncept och erbjuder även ett av våra senaste tillskott – Multifunctional Area. Oavsett om du föredrar ett svettigt HIIT-pass, konditionsträning eller styrketräning, bjuder den stora träningsytan in till tidseffektiva och högintensiva pass. Precis som på vårt tidigare gym har våra kvinnliga medlemmar tillgång till ett tjejgym inne i gymmet.  

Öppet dygnet runt 

Som vanligt kan Fitness24Sevens medlemmar träna dygnet runt med tillgång till alla gym och gruppträning i medlemskapet, obegränsat för endast 289 kr i månaden. För de som endast vill träna under natten eller dagtid är priset från 99 kr i månaden. 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt senaste gym i Kista Galleria helgen den 25-26 maj mellan kl. 11.00 - 19.00. Kom gärna förbi och säg hej, utforska det nya gymmet, teckna ett medlemskap eller riv av ett svettigt träningspass.  

Läs mer om Fitness24Seven Kista Centrum Group här: https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/kista-science-tower-group/  Om Fitness24Seven

För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet helt utan kostnad. Välkommen till Fitness24Seven.


Kontaktpersoner

Rachel Yesayan
Regional Manager North
Rachel Yesayan